nlc.hu
Trend

Elcseréltek két gyereket egy újvidéki óvodában

Elképesztő baki: a nagyi otthon felejtette a szemüvegét, nem vette észre, hogy nem az unokáját vitte haza az óvodából

Az óvodapedagógusok és a nagyszülő is jókorát hibázott egy újvidéki óvodában. A csere miatt egy apuka kis híján szívrohamot kapott, amikor elment az oviba a gyerekéért, de a kisfiú már nem volt ott.

Az újvidéki Liliput óvodában egy borzasztó kellemetlen incidens történt. Az óvodapedagógusok összecseréltek egy négyéves kisfiút egy másikkal. A fiúért a nagymamája ment délután, aki nem ismerte fel, hogy nem az unokáját kapta meg az óvodában, és gond nélkül elindult az idegen kisfiúval hazafelé – írja a délhír.hu.

Nagymama és unokája. Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

Nagymama és unokája. Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

A hibára akkor derült fény, amikor Marko Cindrić, az elvitt kisfiú apukája megérkezett az oviba, és rádöbbent, hogy a gyereke már nincs ott. Az apa azonnal keresni kezdte a fiát, és egy környékbéli üzletben talált rá az idegen idős asszony társaságában. Az (szenilis?) asszony később azt mondta, hogy azért nem ismerte fel az unokáját, mert indulás előtt otthon felejtette a szemüvegét.

Történetek elcserélt gyerekekről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top