nlc.hu
Trend

Az online misékre is kicsípi magát a nagymama

A 82 éves nagyi egy éve minden vasárnap kicsípi magát az online misékhez

A kedvenc baptista templomába egy éve nem tud misére járni a 82 éves nagymama, de ettől még nem felejt el valami csinosat felvenni vasárnaponként, hiszen az online mise is mise.

La Verne Ford Wimberly az oklahomai Tulsa lakója, és a helyi baptista gyülekezet egyik lelkes tagja. A 82 éves nagymama a járvány előtt lelkes miselátogató volt, de a pandémia kitörése lehetetlenné tette, hogy ezt a szokását tovább folytassa. Azonban ő is élt az online misék lehetőségével, és ehhez a szokásain sem akart változtatni: minden mise előtt szépen kiöltözött, mintha csak valóban templomba menne, és az aktuális szettjéről mindig lőtt egy szelfit a Facebook-oldalára – mutatta be a Good Morning America.

La Verne Ford Wimberly misére kiöltözve

La Verne Ford Wimberly misére kiöltözve

La Verne története most nagy nyilvánosságot kapott, a nőt ünnepli az amerikai média apraja-nagyja. La Verne igyekszik minden alkalomra valami vidám, színes ruhát ölteni, a képein pedig mindenkit jó kedvre derítve mosolyog. Az asszony 52 hét után március legvégén ment el először személyesen misére, amihez a szép ruhákon túl egy masszív arcpajzsot is húzott.

Az online és autós misézés a pandémia mellékterméke:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top