nlc.hu
Trend

Levágatta a tincseit a világ leghosszabb hajú kamaszlánya

Levágatta a tincseit a világ leghosszabb hajú kamaszlánya, így fest az új frizurájával

Múzeumba kerültek a világ leghosszabb hajú tinilányának tincsei.
Leghosszabb hajú kamaszlány

Az indiai Nilashi Patel 6 éves kora óta nem vágatta le a haját, és többször Guinness-rekordot állított fel azzal, hogy ő a világ leghosszabb hajú tinédzsere.

A Modasa városában élő lány hajkoronája az évek során nagyon megnőtt, 16 éves korára elérte a 170 centimétert. Néhány nappal a 18. születésnapja előtt megdöntötte saját rekordját: a haja 2 méter hosszú volt. Most viszont elhatározta, hogy megszabadul a világrekorder hajkoronától.

„Nagyon sokat adott nekem a hajam, ezért most itt az idő, hogy visszaadjak ebből valamit” – mondta a lány, aki azt tervezte, hogy a rákbeteg kislányok parókáihoz adományozza a haját. Édesanyja azonban lebeszélte róla, és inkább a saját tincseit ajánlotta fel gyerekeknek, mert szerinte lánya rekorder hajkoronájának múzeumban a helye.

Így Nilashi haja végül a Los Angeles-i Ripley’s Believe It or Not! nevű múzeumba került, a lány pedig nagyon elégedett az új, rövid frizurájával. 

(Kiemelt kép: Guinness World Records)

Még több hosszú rekord az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top