nlc.hu
Szabadidő

A világ leghosszabb hajú kamaszlánya

Rekord: ilyen hosszúak a tincsei a világ leghosszabb hajú kamaszlányának

Az indiai lány még nem tudja, hogy nagykorúként tovább növeszti-e majd kétméteres hajkoronáját.

Eljött az  pillanat, amikor a 18 éves Nilanshi Patel már harmadszor lesz a világ leghosszabb hajú tinédzsere. Az indiai kamaszlány két évvel ezelőtt, tehát 2018 novemberében egyszer már Guinness-rekorder lett, aztán rá egy évre még egyszer, és most megint. Az idei rekordban viszont nemcsak az van benne, hogy neki van 18 éves kor alatt a leghosszabb haja a világon, hanem az is, hogy az övénél hosszabb haj még sosem volt rekordként iktatva 18 éves kor alatt.

Patel haját pár nappal a születésnapja előtt mérték meg, e szerint 6 láb és 6,7 hüvelyk, azaz 1.99898, azaz majdnem 2 méter hosszú. A lány elmondta, hogy 6 éves volt, amikor a fodrász elrontotta a frizuráját, és azóta nem is volt fodrásznál. „Elhatároztam, hogy jó ideig nem vágatom le” – emlékszik vissza, és hozzátette, hogy azt még nem tudja, hogy növeszti-e tovább, és hogy felnőtt kategóriában is szeretne-e rekorder lenni. 

Világrekordok a világ körül: 

a világ leghosszabb hajú lánya

Fotó: Youtube

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top