nlc.hu
Trend

Egy nap alatt lett modell a hajléktalanból

Hajléktalanként aludt a híd alatt, másnap már egy divatfotózás főszereplője volt

A nigériai hajléktalan, Ali Olakunmi jobb híján egy híd alatt húzta meg magát Lagosban, és óriási szerencséje volt, ugyanis egy divatmárka kreatív igazgatója pont ezt a helyet nézte ki egy divatfotózáshoz.

Azt szokták mondani, hogy csak jó helyen kell lenni és jó időben. Az elmélet helyességét bizonyítja Ali Olakunmi sztorija is, aki egy külvárosi híd alatt húzta meg magát. Ugyanott készült egy divatfotózásra egy kis csapat is, akik bajban voltak, ugyanis a modelljük nem érkezett meg időben a helyszínre. A kreatív igazgató felfigyelt Alira, és úgy látta, a hajléktalan srácban minden megvan ahhoz, hogy jó modell legyen, ezért felkérte a fotózásra – írta meg az odditycentral.com.

Afolabi később a közösségi oldalán is megírta a hajléktalanból lett modell történetét, ami hatalmas visszhangot keltett a helyi divatszakmában. Ali elérhetőségét még egy nagy modellügynökség is elkérte Afolabitól, és a hajléktalan férfi az elmúlt hetekben már számos divatfotózáson esett át, és már saját közösségi médiás oldala is van. Az első posztjához csak annyit írt, hogy „Ali vagyok, és nagynak születtem”.

Szerencsére a hajléktalanokkal is történnek csodák:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top