nlc.hu
Trend

Bizarr tévedést okozott a GPS az esküvőn

Kis híján rossz menyasszonyt vett feleségül, mert egy másik templomba vitte a navigáció

Majdnem egy másik menyasszonyt vett feleségül az indonéz férfi, mert a GPS rossz templomba irányította.
esküvő

Az esküvő igazi veszélyes üzemnek számít, ahol számtalan dolog teheti tönkre az ifjú pár legboldogabb napját. Lehet, hogy egy talajrészeg rokon üti agyon a hangulatot, vagy egy féltékeny barátnő túlöltözi a menyasszonyt. És ami a legrosszabb: valamelyik fél meggondolja magát.

Egy indonéziai esküvőn majdnem katasztrófa történt, de olyan módon, amire nemigen akad példa. A vőlegény egy másik esküvőre ment, és majdnem feleségül vett egy vadidegen menyasszonyt.

De hogyan történhetett meg mindez? A ceremóniát Magelang városának egyik templomába szervezték, és a Google Térkép helymegosztó funkciója segítségével osztották meg a násznéppel a helyszínt. A menyasszony állítja, hogy ő jó helyszínt adott meg, és biztosan a Google hibázott, mindenesetre a vőlegény és a kísérői egy tök más templomnál kötöttek ki.

Az egészben az a legbizarrabb, hogy még beszélgettek is az ismeretlen menyasszony családjával, és megajándékozták egymást. A vőlegény csak akkor jött rá a tévedésre, miután elkezdődött a ceremónia, és nem ismerte meg menyasszonyt. Videó is készült arról, hogy a bizarr tévedés után a vőlegény és a kísérete elhagyja a templomot:

Végül a férfi szerencsésen eljutott szerelméhez, aki a kalamajka után is hajlandó volt összeházasodni vele.

(Unilad)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pixabay/Gerhard Bögner)

Még több esküvői baki az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top