nlc.hu
Trend

Népszerű dezodorok erős izzadásra is

Itt a nagy dezodorbörze! Kedvenceket, mindenmenteseket és hardcore verziókat mutatunk

Izzadni természetes dolog, mint ahogyan az is, hogy nem szeretnénk, ha áporodott, savanyú szagunk legyen már déli tizenkettőre. Egy jó izzadásgátló pikk-pakk megoldja a dolgot, megtalálni a tökéleteset azonban már nem ilyen egyszerű. Ebben segítünk mi!

Két napra betör a nyár, és máris folyik rólunk a víz. Mi lesz itt a kánikulában? Ha úgy érzed, sürgősen fel kell szerelkezned egy tutibiztos dezodorral, érdemes végignézni gyűjteményünket. Mutatjuk a legnépszerűbb deókat, a mindenmentes csodákat és azokat is, amik verejtékstoppot ígérnek.

Legnépszerűbb dezodorok

Dezodort választani nem egyszerű, ami az egyiknél csodásan semlegesíti az izzadtságszagot, az a másiknál könnyen lehet, hogy kellemetlen illatelegyet alkot. Nem beszélve arról, hogy más termékre lehet szükség, ha erősen izzadósak vagyunk, vagy ha épp csak egy picit verejtékezünk a legnagyobb nyári melegben is.

A termékeknek utánanézni, mások tapasztalatait elolvasni azonban mégiscsak hasznos, hát még ha abból több száz áll rendelkezésünkre. Segítségükkel ha nem is egyből találunk rá a lottó ötöst érő deóra, legalább mankót nyújt abban, melyekkel érdemes próbát tenni.

Toplistánkhoz a Krémmánia adatbázisát vettük alapul, amiben több mint 2500 (!) dezodor szerepel, mondhatni minden létező, így ha ebből a felhasználók értékelései alapján merítésből kimagasodik néhány, az feltehetően kipróbálásra érdemes beruházás lehet.

TOP5 izzadásgtló a Krémmániáról

TOP5 izzadásgtló a Krémmániáról

1. A népszerűségi listát a Dove Original dezodor vezeti, egyúttal ez a márka az abszolút első is, tekintve, hogy az első tíz deó közt még további négy illattal szerepel. Az Original illata sokak kedvence, púderes, visszafogott, parfüm mellett sem tolakodó, és izzadásgátló hatásáról is elégedett véleményeket olvasni. 

2. A Borotalco Original golyós dezodor nagy előnyének azt írták a Krémmániás véleményezők, hogy tökéletesen semlegesítette az izzadtságszagot, ezzel azok is egyetértettek, akiknél magát az izzadás mértékét nem csökkentette a készítmény.  

3. Piros gyümölcsök és sárgabarack illatú a Rexona Sexy Deo Spray, ami a harmadik legnépszerűbb dezodor, köszönhetően annak, hogy nemcsak illata kellemes, de sokaknak segítette az izzadást is mérsékelni.

4. A Vichy Izzadtságszabályozó golyós dezodor sokakat nyűgözött le azzal, hogy bírta a legforróbb napokat és a kemény edzéseket is, nem ragad tőle a bőr, nem szárítja azt, de hosszú órákig gátolja az izzadást, illetve a testszagot is elfedi. Illata karakteres, de kipróbálói szerint abszolút kellemes.

5. A Nivea Pearl & Beauty golyós dezodor kedvelői szerint egy nagyon kellemes, bőrbarát készítmény, ami nem csípi, nem szárítja a bőrt, kellemes illatot kölcsönöz és sokaknak sportoláshoz is bevált az ereje.

Mindenmentes dezodorok

 A natúrkozmetikumok egyre népszerűbbek, sokan vadásszák a természetes összetevőkben gazdag készítményeket, ami a dezodorok esetén az alumíniummentességben csúcsosodik ki. Összegyűjtöttünk alternatívát erre is, íme néhány ígéretes natúr deó.

Natúr dezodorok

Natúr dezodorok

1. A múlt év újdonsága volt, hogy itthon is megjelent a Schmidt’s, az amerikai márka, amely növényi alapú természetes dezodorairól vált világszinten ismertté. Egyik sikertermékük a Schmidt’s Rose + Vanilla stiftes deó, ami alumínium, PEG, parabén és ftalát mentes formulájú, vegán és cruelty free termék.

2. A Phi Flowerpower Kellemes krémdezodor levendulaillattal kényeztet, működésének lényege, hogy nem az izzadást, hanem a kellemetlen szagokat szünteti meg. A túlzott izzadást a muskotályzsálya tulajdonságaira alapozva, természetes módon szabályozza. Színe fehér, könnyen kenhető, állagának köszönhetően nem csak hónaljra, de szükség esetén combra, karokra is kényelmesen felvihető, talpba is bemasszírozható.

3. Picit visszakanyarodva a toplistához, a dr. Organic Alumíniummentes Golyós Dezodor Bio Gránátalmával a legnépszerűbb natúr deó a Krémmánián. Nem csípi, nem irritálja a frissen borotvált hónaljat sem, illata kellemes, szépen elfedi a kellemetlen izzadtságszagot.

4. Ha beváltak a Salt of the Earth golyós deói, jó hír lehet, hogy tégelyes kiszerelésű krémdezodor formájában is elérhetők már. A Salt of Earth bazsarózsás krémdezodor csak természetes összetevőket tartalmaz, a csomagolása is környezetbarát és teljesen műanyagmentes, köszönhetően az üvegtégelynek, az újrahasznosított komposztalapú papírcímkének és az újrahasznosítható fémkupaknak.

5. A Pompom Fehér Virág Roll-on Dezodor egy friss, nőies illatú deó újdonság, vegán formulával, természetes, klinikailag tesztelt alapanyagokkal. Működésének lényege, hogy gátolja a baktériumok szaporodását, melyek a testből származó verejtéket kellemetlen szagot okozó vegyületekké alakítják át.

Bivalyerős dezodorok

Ha extrán izzadósak vagyunk, sincs veszve semmi, van néhány deó a piacon, ami erre is ügyesen felkészült. Őket mutatjuk most be, de hozzátennénk, ha valóban erősen verejtékeztek, érdemes szakorvoshoz is fordulni, sajnos egyes betegségek tünete is lehet.

Izzadásgátlók erős izzadásra

Izzadásgátlók erős izzadásra

1. A kék feliratos Perspirex Izzadásgátló golyós dezodor a márka klasszikus deója, ami 3-5 napon át tartó, tartós védelmet ígér a kellemetlen testszagok ellen. Az ajánlás szerint azok számára lehet megfelelő, akik a folyamatos, intenzív izzadás ellen keresik a megoldást.

2. Az Uriage Deodorant Piussance3 az erős izzadás kezelésére kifejlesztett deó, ami mindennapos használattal segít kontrollálni az izzadást és csökkenteni az ezzel járó kellemetlen testszagot. A Krémmániás vélemények alapján mindezt kitűnően teszi.

3. Az Eucerin Izzadásgátló golyós dezodort speciálisan azok számára fejlesztették ki, akik erős izzadástól szenvednek. Magas koncentrációban tartalmaz alumínium-hidrokloridot, ami segít megelőzni az izzadást és így a testszag kialakulását is. Uniszex illatú, érzékeny vagy borotvált bőrfelületen is használható.

4. Újdonságnak számít a Vichy Izzadtságszabályzó Krém, ami az extrém izzadás ellen, stresszhelyzetekben is hatékony lehet. Hét nap alatt fejti ki hatását, az ígéretek szerint száraz és friss érzetet kölcsönözve. Illata semleges, így nőknek és férfiaknak egyaránt tetszetős lehet.

5. A patikákban kapható Idros 5 Izzadásgátló Spray ötnapos hatékony és garantált védelmet ígér, illatmentes, tehát az izzadtságot nem elfedi, hanem kontrollálja. Pumpás kiszerelésű, így nemcsak a hónalj, de a kéz, a láb, és a törzs felszínére is könnyen felvihető, eloszlatható.

Időutazás: retro deók

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top