nlc.hu
Trend

Király Linda vár az igazira

Nem erőlteti az ismerkedést Király Linda, sőt, hisz a maszkban a randizás során

Ennek a magyarázata, hogy szerinte maszkban inkább figyelünk a belső értékekre, mint a külsőkre.

A Borsnak nyilatkozott Király Linda, aki immár két éve szingli. Az énekesnő a lapnak elmondta, nyitott a randizásra és egy új kapcsolatra is, de nem erőlteti az ismerkedést. „Ha jön a szerelem, az szuper, de ha nem, akkor sincsen semmi baj. Nem szabad erőltetni semmit, mindennek eljön a maga ideje” – vázolta fel a randizással kapcsolatos gondolatait a lapnak az énekesnő, és azt is elmondta, hogy ő nem regisztrált semmilyen társkeresőre, nagyobb az esélye a munkán vagy az ismerősökön keresztül megismerni valakit, az ismerkedés terén pedig eleve régimódinak véli magát. 

Hozzátette, még bele sem gondolt, hogyan nézne ki manapság egy randevú, de megemlíti, hogy: „A maszknak például van egy olyan előnye, hogy akarva, akaratlanul újra előtérbe kerülnek a belső értékek” – mondta.

Ezen a ponton meg kell jegyezzük, hogy hazánkban tegnap átléptük az ötmillió beadott oltás számát, és maga Orbán Viktor miniszterelnök jelentette be, hogy akkor „viszlát, maszk”

Király Linda hozzátette, hogy míg várja, hogy felbukkanjon az igazi, addig a karrierjével foglalkozik, sokat forgat, zenét szerez és készül arra, hogy újra a színpadra állhasson. Sajnos még nem kaphatta meg az oltást, de ami késik, nem múlik.

Nem erőlteti az ismerkedést Király Linda, sőt, hisz a maszkban a randizás soránRandiügyek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top