nlc.hu
Trend

Beyoncé vette meg a világ legdrágább autóját

Beyoncé és Jay-Z nyolcmilliárd forintért rendeltek maguknak autót

A világ legdrágább autója egy Rolls-Royce Boat Tail, ami teljesen egyedi, és a Beyoncé - Jay-Z házaspár rendelte meg.

A Rolls-Royce már régóta az autómárkák luxusnagykövetének számít, és az utóbbi időben abban találták meg maguknak a piaci rést, hogy teljesen egyedi, a megrendelő igényeire szabott luxusautókat készítenek. A cég még május végén osztotta meg, hogy egy nagyon egyedi és elképesztően drága autóval, a Rolls-Royce Boat Taillel készültek el, aminek az ára 23 millió euró, azaz nagyjából nyolcmilliárd forint lesz. A brit lapok pedig már azt is tudják, ki lehet a megrendelő – írja a hvg.

Az autón a cég négy éven át dolgozott, és megtalálható a kocsiban a párizsi Christofle cég ezüst étkészlete, hűtőszekrény és hátul még egy hatalmas napernyő is helyet kapott. Az angol lapok szerint a Beyoncé és Jay-Z házaspár rendelte meg a saját ízlésükre szabott autót. A Rolls-Royce a Tail Boat árával kis híján megduplázta azt az árat, amennyit korábban a világ legdrágább autójáért fizetni kellett. A Bugatti La Voiture Noirja ugyanis „csak” 14 millió euróba került.

Beyoncé-ról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top