nlc.hu
Sztárok

Beyoncé a legtöbbet díjazott női előadó

Beyoncé a Grammy történetének legtöbbet díjazott női előadója

Beyoncénak az eddigi 79 jelölése mellett ez volt a 28. győzelme, és ezzel ő a Grammy történetének legtöbbet díjazott női előadója.

Beyoncé történelmet írt, amikor az idei, 63. Grammy-díj-átadón őt választották a legjobb R&B előadónak. A gálán a legjobb zenei videóért (Brown Skin Girl) járó elismerést is besöpörte, de az elismerésben osztozott kilencéves lányával, Blue Ivyvel (aki még csak nyolcéves volt, amikor a díjra jelölték) és a harmincéves WizKiddel is. 

Beyonce történelmet írt

Fotó: Profimedia

Taylor Swift lett az első nő, aki az év albuma kategóriában háromszor is nyert, vasárnap este a Folklore-ért tüntették ki. Először 2010-ben aratott győzelmet második stúdiólemezével, a Fearless-szel, majd 2016-ban ötödik albumával, az 1989-cel. A Folklore az énekesnő nyolcadik lemeze.

A zeneszámokat felvételről mutatták be. Swift 2016 óta először lépett fel a műsorban, a nézők láthatták Eilish, Cardi B, Bad Bunny, Miranda Lambert, Maren Morris és Harry Styles műsorát, aki a Watermelon Sugar című dallal a legjobb szóló popelőadás díját nyerte.

Olvass Nobel-díjasokról is:

(Forrás: Telex / MTI)

(Nyitókép: profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top