nlc.hu
Trend

Barabás Évi frizurái akkor és most

Melyik volt Barabás Évi legjobb frizurája az elmúlt 20 évben?

Így jutott el Barabás Évi a barna pixie-től a szőkésbarna, melírozott loknikig. Szerinted melyik hajviselet állt neki a legjobban?

Barabás Évi az RTL egyik legrégebben képernyőn lévő műsor vezetője. Az 52 éves tévés védjegyének számítanak stílusos, rövid frizurák, melyekből azonban többfélét is viselt az elmúlt két évtizedben. Szerinted melyik volt számára a legelőnyösebb? 

Barna pixie

Barabás Éva

Fotó: Smagpictures.com/Gabriella Steindl

A kétezres évek elején sportos, középbarna, pixie frizurával ismerte meg Évit az ország. Ez volt a legrövidebb hajviselete, melyet jellemzően a fejtetőn felborzolva hordott.

Vöröses, melírozott pixie

(Fotó: Smagpictures.com/Olga Fábián)

Fotó: Smagpictures.com/Olga Fábián

Egy-másfél évvel később világosabb, vöröses árnyalatú frizurára váltott, mely abszolút megfelelt a korszak trendjeinek. A pixie fazon maradt, de picivel azért hosszabb lett és itt már megjelentek a műsorvezető hajában a melírcsíkok is, melyek különböző változatokban azóta is részei a hajviseleteinek.

Rövid szőkésbarna

(Fotó: RTL Magyarország/Bársony Bence/Sajtóklub)

Fotó: RTL Magyarország/Bársony Bence/Sajtóklub

A rövid, borzas, szőkésbarna, melírozott haj volt talán a legemlékezetesebb frizurája, melyhez a leghosszabb ideig hűséges volt, illetve időről időre visszatért. Ami ezekben az években változott, az leginkább a barna és a szőke tincsek aránya és elhelyezkedése volt, jellegében azonban a frizura nagyjából ugyanolyan maradt. 

Rövid szőke

Barabás Éva

Fotó: RTL Magyarország/Bársony Bence/Sajtóklub

Évi kipróbálta a szinte teljesen szőke hajszínt is, melyet platina, illetve enyhe világosbarna melírral turbózott fel a fodrásza. Az árnyalat hűvösebbé tette a kisugárzását, a tekintetét viszont kiválóan kiemelte. 

Hullámos szőke

Barabás Éva

Fotó: RTL Magyarország /Sajtóklub

A tévés nagyjából 5-6 évvel ezelőtt növeszteni kezdte a haját. Végül az áll alá érő, átmenetes fazonnál állt meg, ami a leghosszabb frizurája volt az elmúlt 20 évben. Tincseit ebben az időszakban általában laza loknikban hordta és maradt a szőke színnél, bár ekkor már annak a korábbinál valamivel melegebb árnyalatát viselte.

Hullámos szőkésbarna

Barabás Éva

Fotó: RTL Magyarország/Sajtóklub

Az utóbbi 3-4 évben aztán visszatért a szőkésbarna, melírozott hajszínhez, ugyanakkor a kissé hosszabb, loknis fazont megtartotta. A jelenlegi frizurájában tehát lényegében a korábbi hajviseletei legjellegzetesebb elemei egyesülnek. 

Még több sztárfrizura

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top