nlc.hu
Trend

Nyolcvan felett házasodott újra ez a pár

Szerelem 80 felett: randioldalon találtak egymásra, már össze is házasodott az idős pár

A családtagok aggódtak, hogy a két idős özvegy túlzottan magányos, ezért regisztrálták őket egy társkeresőn, és a szerelemből azóta házasság lett.

Miután meghalt a férje, a 81 éves Freda Clark nagyon magányos volt, ezért unokája, Millie úgy döntött, regisztrál a nevében egy társkereső oldalra. Nagyjából ugyanebben az időben jutott hasonló elhatározásra a 84 éves Euan Coffin lánya, Theresa  is, aki szerette volna, ha az idős férfi párra talál. És így is történt, néhány üzenetváltás után Freda és Euan úgy döntött, ideje végre személyesen is találkozni.

„Euan volt az első, akivel beszélgetni kezdtem. Láttam a fényképét, és rájöttem, hogy ugyanazokat a dolgokat szeretjük, így válaszoltam neki. Két-három üzenetet váltottunk, majd azt mondta, hogy találkozzunk. Az ember elsőre nem adja meg a lakcímét, úgyhogy a Lidl parkolójában találkoztunk. Onnan elmentünk egyet kávézni, és négy órán át beszélgettünk. Pár nappal később volt az első igazi randevú, egy kertészeti áruházban teáztunk egyet. Mindketten azt mondtuk, hogy nem akarunk semmi komolyat, csak barátságot” – mesélte Freda Clark.

Az első találkozót persze továbbiak követték, a járvány csak még szorosabbra fűzte kapcsolatukat, mégpedig olyannyira szorosra, hogy Euan februárban meg is kérte szerelme kezét, és a pár néhány héttel ezelőtt ki is mondta a boldogító igent egy szűk körű esküvőn. „Nagyon örülünk, hogy apa boldog. Néhány szomorú év után újra vidámság és nevetés költözött az életünkbe. Mindannyian reméljük, hogy sokáig jó egészségnek örvendenek majd, hogy minél tovább élvezhessék az életet egymás mellett” – nyilatkozta Euan Coffin lánya, Theresa.

(via Metro)

idős pár

Képünk csak illusztráció (Fotó: Caleb Oquendo/ Pexels)

Kortalan szerelem:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top