nlc.hu
Trend

Kedvességből hazudott 13 éven át a nagymamának

Felbérelt valakit, hogy 13 éven át hazudjon a nagymamájának

Jing szerint nyomós oka volt arra, hogy ezt tegye.
Felbérelt valakit, hogy 13 éven át hazudjon a nagymamájának

A 46 éves kínai Jing nagymamája most, 100 évesen hunyt el, így elmeséli, miért döntött úgy, hogy 13 éven át, kedvességből hazudik a nagymamának. 

Jing anyja 2003-ban hunyt el, az unoka pedig tudta, hogy nagymamája belehalna a gyászba. Így felbérelt valakit, aki utánozta anyja hangját a telefonban.

Jing anyja nagyon közel állt az anyjához, ő is tartott attól, mi lesz, ha ő nem lesz, miután megtudta, tüdőrákban szenved. Ezért számos hanganyagot hagyott hátra, és arra kérte gyerekeit, játsszák le édesanyjának őket. Ezek egy darabig működtek, de nem volt belőlük végtelen számú darab, így Jing felbérelt valakit, aki utánozta anyja hangját.

Az unokák rendszeresen látogatták a nagyit és folyamatosan kifogásokat találtak arra, miért nem tart velük az anyjuk. Jing az Oddity Centralnak azt nyilatkozta, édesanyja volt a nagymama egyetlen gyereke, akiért mindent feláldozott. Ezért tették azt, amit.

(via)

(Kiemelt kép: Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top