nlc.hu
Trend

Sirokai Diána plus size modell

Sirokai Diána 25 évesen a világ egyik leghíresebb plus size modellje

Londonban már felismerik az utcán Sirokai Diánát, aki a világ egyik leghíresebb plus size modellje lett.
Sirokai Diána

Sirokai Diána Angliában lett sztár, plus size modellként több millió követője van a közösségi oldalain, videoklipekben szerepel, és az egyik legnagyobb sportmárka próbababát is mintázott a testéről.

A 25 éves modell a Fókusznak beszélt arról, hogy ma már magabiztos, bevállalós lány, aki nem fél megmutatni telt idomait, de karrierje nem indult könnyen, rengetegen bántották az iskolában az alkata miatt, meg is akarták verni.

Mindig azt mondták kiskoromban, hogy majd ha lefogysz, lehetsz olyan gyönyörű, mint Kim Kardashian. Én meg megmutattam, hogy nem kell lefogynom, hogy legyek olyan gyönyörű

– mondta korábban Sirokai Diána, akiknek egy régebbi fotóját Kim Kardashian is lájkolta.

A munkája miatt Diána rengeteget utazik, de a székhelye London, ahová édesanyjával 12 éve költöztek. Ott már felismerik az utcán, autogramot kérnek tőle, idehaza viszont még nincs nagy rajongótábora.

A modell szerint Magyarországon nagy szükség van arra, az emberek megtanulják szeretni magukat, mindegy, hogy kövérek vagy soványak.

(Kiemelt kép: Instagram/Sirokai Diána)

Plus size modellek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top