nlc.hu
Trend

Bejelentették a 2021-es Emmy jelölteket

Kate Winsletet, Hugh Grant-et, Anya Taylor-Joyt és Gillian Andersont is jelölték Emmy-díjra

Idén hiányzott néhány Emmy-favorit a pandémia miatt, így olyan újdonságok is jelölést kaphattak, mint a Boys, a Lovecraft Country vagy épp a Bridgerton.

Bejelentették az Emmy idei jelöltjeit. A tévésorozatok legjelentősebb díjátadó gálájánál idén nem jöhetett szóba új Ozark vagy épp Utódlás évad, mert a járvány miatt csúsztak a forgatások, de természetesen volt miből válogatniuk nélkülük is a döntéshozóknak. A drámák között meglepetésre A szolgálólány meséje vezet a színészi kategóriákban nyolc jelöléssel, amit A korona követ a maga hat színészi nominációjával. A komédiák királya egyértelműen a Ted Lasso volt a maga hét színészi jelölésével, a minisorozatoknál pedig úgy fest, hogy a WandaVision, A vezércsel, a Tönkretehetlek és az Easttowni rejtélyek sztárjai küzdhetnek meg egymással. Az HBO/HBO Max 130, míg a Netflix összesen 129 jelölést kapott. Ha szeretnéd látni a teljes jelöltlistát, kattints az indiewire cikkére.

Kate Winslet az Easttowni rejtélyekben (fotó: HBO)

Kate Winslet az Easttowni rejtélyekben (fotó: HBO)

A 73. Emmy díjátadó gálát szeptember 19-én közvetíti majd a CBS televíziós csatorna, a helyszín pedig a Microsoft Theater lesz Los Angelesben, és élőben tervezik megtartani, de erősen limitált számú közönség előtt. A Televíziós Akadémia azokat a sorozatok és tévés produkciókat díjazza majd, melyeket 2020. június elseje és 2021. május 31-e között tűztek műsorra.

Kedvenc sorozatainkról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top