nlc.hu
Trend

Önelfogadásra buzdít Iskra Lawrence

Iskra Lawrence, brit modell és anya, fehérneműs képeivel buzdítja a nőket az önelfogadásra – képek

A brit modell egy fehérneműs posztjában, arról írt, hogy a teste változik, de ő békében van ezzel, nem zavarja, hogyha pár kilóval több van rajta, vagy hogy az anyasággal változott az alakja.
Iskra Lawrence

“Híztam, és még mindig cukinak tartom magam” – posztolta a modell kedden az Instagramra, és azt is tanácsolta, fogadjuk el, hogy a testsúlyunk ingadozik olykor, a testünk erősödik, fejlődik, alakul.

A 30 éves modell a testpozitív mozgalom egyik nagy szószólója,  közösségi platformját és hangját arra használja, hogy megerősítése a követőiben, és főleg a nőkben, az önszeretet fontosságát. Szerinte hatalmas ajándék, hogy olyan testünk van, amely szolgál minket egy életen át. Iskra már 2017-ben TEDx-előadást tartott a Nevadai Egyetemen, ahol az egészséges testképről és annak mindennapos ápolásáról beszélt. A modell szerint elmesélte, hogy ő például rendszeresen el szokta mondani a tükör elé állva, hogy mit szeret magán és magában, és hálanaplót is vezet, amelyet mindig elővesz, valahányszor (teszem azt) nem megy rá a kiszemelt farmer a próbafülkében. 

2019-ben pedig várandósként, terhessége ötödik hónapjában részt vett egy fotózáson, és pucéran mutatta meg gömbölyödő hasát.

Tudja, miről beszél

Lawrence már egy egyéves kisfiú édesanyja, így jől tudja, hogy a női test milyen változásokon megy keresztül terhesség alatt és szülés után. Ezúttal arról is őszintén beszélt, hogy az anyaság előtt jobban ismerte a testét, de mindez megváltozott a terhességgel és a szüléssel, és újról meg kellett ismernie.

Még mindig próbálom megszokni a modellkedést ebben az új testben, amely megnyúlt, kiszélesedett, és puhábbnak, de erősebbnek érzem, mint valaha” – írta januárban. “A szülés után én is újjászülettem. Egy új esély, hogy beleszeressek egy új énembe. Egy új ház, hogy otthont teremtsek magamnak. Egy új én, hogy belenőjek és tápláljam. Szóval itt vagyunk, új képeket alkotunk együtt. Ünnepeljük az új énemet.” – tette hozzá, szavai pedig nők ezreit erősíti meg.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top