nlc.hu
Trend

Extrém vékony derék

Alig eszik és állandóan fűzőt hord, hogy extrém vékony legyen a dereka

Kemény önsanyargatással érte el egy nő, hogy extrém vékony legyen a dereka.
Extrém vékony derék

Egy vietnámi születésű nő naponta csak egyszer eszik, és szinte állandóan fűzőt visel, hogy extrém karcsú legyen a dereka. Az Amerikában élő An Ky derekának körmérete csupán 46 centiméter, ami ugyan több, mint a 35 centis világrekord, de ez is elég bizarr látvány.

A 26 éves nő kemény önsanyargatással érte el a kétes eredményt: három helyett csak naponta egy alkalommal eszik, de az is előfordul, hogy csak kétnaponta egyszer étkezik. Nem eszik keményítőtartalmú ételeket, a fűzőtől pedig csak estére szabadul meg.

An Ky azt mondja, nem aggódik a diétája miatt, ugyanis sok zöldséget, gyümölcsöt, csirkemellet eszik, emiatt sosem érzi magát gyengének. Csupán egyetlen dologra panaszkodott: ha új nadrágot vesz, a karcsú dereka miatt át kell szabatnia őket, ami néha többe kerül, mint maga a nadrág.

A legtöbben egyébként nem igazán vannak elragadtatva An Ky darázsderekától, gyakori vélemény, hogy a kinézete természetellenes, többen pedig arra figyelmeztették, hogy hosszabb távon akár a belső szerveire is káros hatással lehet a karcsúsítás.

(Oddity Central)

(Kiemelt kép: YouTube/Thuý Nga Entertainment)

Vékony derék az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top