nlc.hu
Trend

Orbán Viktor focista akart lenni

Nem miniszterelnök, hanem profi futballista akart lenni Orbán Viktor

Poli Julietta egy koncerten, a Zeneakadémián “csípte el” a miniszterelnököt egy kis “spontán beszélgetésre” – ígérjük, több idézőjelet nem teszünk. Az interjúból számos érdekesség derült ki Orbán Viktorról.

Nem miniszterelnök, hanem profi futballista akart lenni Orbán Viktor

Fotó: Orbán Viktor hivatalos oldala

Például az, hogy a kormányfő nem miniszterelnök, hanem profi futballista akart lenni. Poli Juliettának azt is elmondta Orbán Viktor, hogy azért nem lett végül focista, mert nem volt hozzá elég tehetsége – írja a 168 óra.

A miniszterelnök elárulta a jó kormányfőség receptjét is, szerinte a legfontosabb tulajdonság a vezetés képessége. A jó vezető az, aki a sok ember akaratát tudja összefogni egyetlen akarattá, majd azt fejtegette a gyermeknek, hogy a fiatalok a közgazdasági, a jogi vagy a teológiai tanulmányok révén juthatnak el oda, ahol ő van. 

Poli Julietta kérdésére miszerint, melyik a legjobb magyar egyetem, a miniszterelnök azt válaszolta: sok jó van, de egyik sem világszínvonalú, és hozzátette, hogy sokat kell még azon dolgozzanak, hogy a magyar egyetemek színvonala javuljon. Orbán Viktor egyébként pár napja azt nyilatkozta a Nemzeti Sportnak, az egyetemeken kötelező lesz a testtnevelés, és csak azok az intézmények kapnak támogatást, akik ehhez tartják magukat.

Orbán Viktor, az influenszer

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top