nlc.hu
Trend

Fogyás a karantén alatt

63 kilót adott le és legalább 10 évet fiatalodott a karantén alatt

28-as helyett 14-es méretet hord Sarah Armstrong a nagy fogyás után.

Bár kutatások szerint is a legtöbben csak híztunk a karantén alatt, ez a 45 éves skót nő 63 kilótól szabadult meg. A fotók tanulságai szerint (amelyek a Foxnews oldalán tekinthetőek meg) nemcsak fogyott, de legalább 10 évet is fiatalodott az asszony.

63 kilót fogyott a karanténban

Képünk illusztráció (Unsplash)

Sarah egyébként attól hízott meg, hogy rengeteg elviteles kaját evett és sosem volt ideje mozogni. Mozgáshiányos életmódja és túlsúlya miatt asztmája, sérve és fibromyalgiája volt, ami egy fájdalmas ízületi és kötőszöveti betegség.

Akkor jött rá, hogy ideje változtatni, amikor 28-as méretű ruhákat kellett rendelnie, mert nem fért bele az eddig hordott, két számmal kisebb ruháiba. Úgy gondolta, a lezárás remek alkalom lehet arra, hogy csak magára koncentráljon és a tettek mezejére lépjen.

Sarah, aki meglepő módon öt unokás nagymama és a legnagyobb unokája 5 éves, a Cambridge-i 1:1-es diétát követte, és egy hónappal később újra képes volt mozogni. Most 14-es ruhákat hord, tele van energiával és önbizalommal. Még az eljegyzési gyűrűjét és újra hordani tudja, amit 11 év óta már nem tudott felhúzni az ujjaira.

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top