nlc.hu
Trend

Fogyás a karanténban

Viszlát, karanténháj! 38 kilóval könnyebben jött ki a karanténból a skót nő

Sokan csak híznak a karanténban, ez a nő viszont jó irányban változott a lezárások alatt.

Egy skót élete legnagyobb fogyását ünnepelte, miután a lezárások után a karantén ideje alatt csatlakozott egy fogyókúrás programhoz, és átgondolta az otthon főzést is.

Viszlát karanténháj! 38 kilóval könnyebben jött ki a karanténból a skót nő

Viszlát karanténháj! 38 kilóval könnyebben jött ki a karanténból a skót nő (Fotó: Unsplash)

Pamela Dolan 114 kilót nyomott, amikor elkötelezte magát a változás mellett 2020 januárjában, a születésnapját követően. Ám nemcsak a plusz kilóktól, hanem asztmájától is megszabadult.

Korábban nagyon inaktív életmódot folytatott, alig bírt felmenni a vécére súlytöbblete miatt, nem tudta elvinni fiát az iskolába, ami csak egy utcával arrébb van. A 31 éves nő számára a harmincadik születésnapján készült fotó volt az utolsó csepp a pohárban, akkor határozott úgy, itt az ideje változtatni.

A kétgyerekes anya a gyermekvállalás óta küzd túlsúllyal, rengeteget nassolt, és hát műkajákat evett főleg, arról nem is beszélve, hogy mindennap olajban sütött ki szalonnát és kolbászt reggelire.

Mérföldkőnek számító szülinapja után csatlakozott egy fogyókúrás közösségi támogató csoporthoz és végre megtanult főzni is. Ma már egyáltalán nem eszik gyorskaját, minimumkalóriás olajos spray-t használ, és mindenről lenyesi a zsírt. A kemény munka megtérült, Dolan több mint 10 kilótól megszabadult augusztusra, mikor hozzáment vőlegényéhez.

A karanténban az egészséges étkezés mellett a testmozgásra is figyelt, szobabiciklizett – talán ennek is köszönhető, hogy orvosai szerint többé nincs szüksége inhalátorára asztmája miatt.

(via)

Valakikkel pont fordítva történt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top