nlc.hu
Trend

300 aláírást tetováltatna a hátára a rekorder

Megszámolod, hány aláírást tetováltatott a hátára ez a férfi?

Egy biztos: ő tartja a világrekordot ebben a fura kategóriában.

Különös hobbija van a Funky Matas névre hallgató influenszernek: az a mániája, hogy ismert emberek aláírását gyűjti, de nem egy albumban, hanem a saját hátán, tetoválás formájában.

Matas maga is tetoválóként dolgozott korábban, ekkor kezdett azon gondolkodni, hogy mivel díszíthetné saját bőrét. Eleinte csak barátai és ismerősei írták alá a hátát a tetoválópisztollyal, később azonban már nem elégedett meg ennyivel és celebek autogramjaira kezdett vadászni, toll helyett a már említett tetoválógéppel.

A gyűjteménybe eddig olyan nevek kerültek, mint például Elijah Wood, a Marvel-szuperhősök kitalálója, Stan Lee vagy épp a Vissza a jövőbe filmek két főszereplője, Michael J. Fox és Christopher Lloyd.

„Aki aláírta a hátamat, így vagy úgy, de inspirálóan hatott rám vagy közösen átéltünk valami különlegeset” – mesélt Matas az Oddity Centralnak nyilatkozva. „Ezekre a pillanatokra örökké emlékezni fogok és akkor sem bánom meg, hogy valaki aláírta a hátamat, ha esetleg valamiért már nem is beszélnénk egymással.”

Az influenszer egyébként már több mint egy évtizede gyűjti az autogramokat, ehhez pedig néhány VIP-eseményre is be kellett surrannia, sőt, az is előfordult, hogy megkergették a biztonsági őrök.

Különös tetkórekordot tart ez a férfi

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Akadt olyan híresség is, aki köszönettel visszautasította a különleges lehetőséget.

Funky Matas egyébként 190 aláírással világrekordot állított fel ebben a kategóriában. Most 225-nél jár és az a terve, hogy amíg csak van hely a hátán, addig továbbra is gyűjti majd a tetovált autogramokat. Úgy saccolja, körülbelül 300 aláírásnak van hely, úgyhogy még egy pár évig hódolhat a különleges hóbortjának.

Még több tetoválás az nlc-n:

  • Különleges tetoválást varratott magára Hárspataki Gábor az olimpiai bronz után
  • A lábán hordja az elnököt egy ukrán férfi – fotó
  • Nem hiszed el, kinek az arcmását tetováltatja magára Tóth Andi!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top