nlc.hu
Trend
Újraalkották az 59 évvel ezelőtti esküvői fotókat

Újraalkották az 59 évvel ezelőtti esküvői fotójukat, még régi menyasszonyi ruhájába is belefért az idős nő

Az idős asszonyon az 59. házassági évfordulón is ugyanúgy állt az eredeti menyasszonyi ruha, mint régen.
Idős házaspár

A Kaliforniában élő Karen és Gary Ryan 59 évvel ezelőtt, 1962-ben házasodott össze, és most kreatív módon ünnepelték meg a házassági évfordulójukat: újraalkották az esküvői fényképeiket, amelyek több mint fél évszázaddal ezelőtt készültek.

A 79 éves Karen előkereste és leporolta az eredeti menyasszonyi ruháját, és abban pózolt a fotósnak. „Nem hittem el, de mintha rám öntötték volna, még most is tökéletes a ruha” – mondta az idős asszony.

A feleségével egykorú Gary akkori ruhája már nincs meg, így ő egy ugyanolyan szmokingot viselt, mint 59 évvel ezelőtt. A fotók pedig parádésan sikerültek:

A különleges fotózás egyébként a menyük ötlete volt, és az idős házaspár először nem akart belemenni. Aztán egyre jobban tetszett nekik az elképzelés, és végül kötélnek álltak. Nagyon nem bánták meg, azt mondták, nagyon érzelmes pillanatokat éltek át. „Annyira más volt az egész, és mégis ugyanaz” – mondta Karen, aki sosem gondolta volna, hogy újra átélheti a házasságkötésüket.

(Fox)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pixabay/Ibrahim Catal)

Még több újraalkotott fotó: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top