Így fogyott 45 kilót 90 nap alatt az elégedetlen apa

nlc | 2021. Szeptember 23.
Alig ismert magára kövéren, ezért azt gondolta, életmódot vált.

Megdöbbent azon, hogy néz ki a fényképeken, ezért Scott Ross úgy döntött, életmódot vált. A kétgyermekes essexi édesapa azt mondja, a hosszú munkanapok és az egészségtelen táplálkozás megtette a hatását, az elmúlt években lassan kúszott fel a súlya, míg végül 125 kilót mutatott alatta a mérleg.

A 48 éves Scottnál igazán akkor telt be a pohár, amikor fiaival kajakot béreltek, hogy evezzenek egyet, ám majdnem elsüllyedt és teljesen kifulladt. Úgy döntött, ez nem mehet így tovább. 

Egy családi kajakozás döbbentette meg (Illusztráció:Pexels.com)

Keresett egy három hónapos edzéstervet, amihez új, egészséges étrendet is társított. A menüből száműzte a gyorséttermi ételeket, helyette étrendje magas fehérjetartalmú ételekből áll, quinoát és barna rizst eszik, avokádót is fogyaszt, a főzéshez pedig extra szűz olívaolajat használ.

„Sok új vegetáriánus és vegán ételt is kipróbáltam, amelyekről korábban álmomban sem álmodtam volna. Ez a diéta nem esik nehezemre és hétvégén továbbra is beleférhet egy pizza vagy egy-egy pohár bor.

Eredeti szándéka szerint 100-105 kiló környékére fogyott volna, ám nagyon bejött neki az új életmód, így most már 45 kilós súlyvesztésnél jár és izmosabb, mint valaha. (VIA)

Exit mobile version