nlc.hu
Trend

Nyomot hagyhat a baleset Sáfrány Emese arcán

Újra tud enni és beszélni Sáfrány Emese, igaz, csak óvatosan

Nemrég súlyos balesetet szenvedett otthonában Sáfrány Emese. A közösségi médiában adott helyzetjelentést az állapotáról. Valószínűleg marad egy heg a sérülése helyén.
Heg maradhat Sáfrány Emese arcán a balesete után

Az idén szülővé avanzsált Sáfrány Emese semmi mást nem szeretett volna, csak egy égőt kicserélni az otthonában. A mozdulatsorba azonban probléma csúszott, a légtornász leesett az ágyról és az asztal sarka annyira felszakította az állát, hogy a vérveszteség miatt többször elájult. Szerencsére gyorsan sikerült ellátni őt, és az Instagramon adott helyzetjelentés szerint határozottan jobban van – szúrta ki a Blikk.

Jó hír, hogy már tud enni és beszélni is, bár mindkettő csak óvatosan megy neki.

Elképesztő, hogy itthon ilyen balga módon tudtam megsérülni, úgy, hogy a levegőből légtornázás közben soha nem estem le, 12 méter magasban is magabiztosan végeztem a mozdulatokat… Az állam szakadt fel, kívül és belül is varrni kellett az izommal együtt. Valószínű, hogy marad majd egy heg a helyén

– magyarázta a közösségi oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top