Elképesztően lefogyott a 2 hónapja szült Beatrix hercegnő

nlc | 2021. November 20.
Ráadásul nem ő az egyetlen a brit királyi családból, aki vékonyabb, mint valaha.

A minap először mutatkozott nyilvános esemény Beatrix hercegnő azóta, hogy szeptemberben életet adott első gyermekének, Sienna Elizabethnek. Beatrix a férje, Edoardo Mapelli Mozzi, illetve a testvére, Eugénia hercegnő társaságában vett részt egy jótékonysági vacsorán. Az eseményen a hercegnő ugyanazt a fekete felsőrészből, blézerből és rozsdabarna szaténszoknyából álló összeállítást viselte, melyben tavalyelőtt egy alkalommal már megjelent egy partin. A friss fotókat látva azonban nem lehet nem észrevenni, hogy Beatrix mennyire lefogyott, különösen az arca látszott kifejezetten beesettnek.

Beatrix hercegnő Edoardo Mapelli Mozzival 2019-ben és testvérével 2021-ben (Fotók Getty Images)

Nem ő azonban az egyetlen tagja a brit királyi családnak, aki talán vékonyabb, mint valaha. Csütörtökön Katalin hercegné és Vilmos herceg a Királyi Varieté díszelőadására voltak hivatalosak. A hercegné szintén egy olyan ruhát választott erre az estére, melyet korábban már láthattunk rajta: a smaragdzöld, flitteres Jenny Packham estélyit 2019-ben, a hercegi pár pakisztáni látogatásán viselte.

Katalin hercegné 2019-ben Pakisztánban és 2021-ben a Királyi Varieté előadásán (Fotók: Getty Images)

A hercegné a valóban fejedelmi öltözékben még a szokásosnál is vékonyabbnak látszott: nagyon úgy tűnik, hogy – bár a legkevésbé sem volt rá szüksége – ő is ledobott néhány kilót az elmúlt időszakban, amit a ruha szabása és fényes textúrája csak még inkább kiemelt.

Exit mobile version