nlc.hu
Trend

Maria Galland karácsony

Szépséges karácsonyt a Maria Gallanddal!

A szépség mindig tökéletes ajándék. A Maria Galland prémium kategóriás szépségszettekkel és adventi szépségkalendáriummal készül az ünnepekre.

Adventi szépségkalendárium

Magyarországon idén először érhető el a Maria Galland adventi szépségkalendáriuma. Az exkluzív adventi kalendárium 24 ablaka 24 népszerű luxusterméket rejt a márka széles kínálatából. 50 milliliteres kiszerelésekben találod meg benne a Gentle Cleansing Milk lágy textúrájú arctejet, illetve a Silky-Soft extrém ápolást nyújtó lotiont, míg a Lift’Expert bőrtökéletesítő, illetve az Active’Age Comfort, érett bőrre kifejlesztett tápláló krémet, a  Hydra’Global 24-órás hidratáló és tápláló krémet, illetve a Lumin’Éclat Insta-Glow bőrtökéletesítő nappali krémet 20-20 milliliteres, a márka kivételes, 70 hatóanyagot tartalmazó Créme Mille anti-aging krémét pedig 15 milliliteres kiszerelésben. 

Maria Galland Adventi szépségkalendárium

Maria Galland Adventi szépségkalendárium

Az olyan bőrápoló csodákból, mint például a Hydra’Global bőrszomjoltó maszk, a Créme Régénératrice gazdag regeneráló éjszakai krém, vagy épp a a Lumin’Eclat éjszakai helyreállító és bőrtökéletesítő maszk kisebb kiszerelésű termékmintákat tartalmaz, így ezeket is alkalmad nyílik kipróbálni. 

Mindemellett izgalmas sminktermékek is rejtőznek az ablakok mögött, így többek között az Infinite Cream Lipstick krémes textúrájú, volumennövelő hatású rúzs, vagy épp az Infinite Eye Pencil vízálló szemceruza. 

Lumin’Éclat szépségszett  

A 30-asok számára készült Lumin’Éclat szépségszett a termékcsalád két legkedveltebb termékét tartalmazza. A fitoösszetevőkből álló Lumin’Éclat szérum ellensúlyozza a bőröregedés első jeleit: 4 virág komplexen méregteleníti, nyugtatja és ragyogóvá teszi a bőrt, míg a szója foszfolipidek és a hialuronsav intenzíven hidratálja és simává, puhává varázsolja azt. 

Maria Galland

Maria Galland Lumin’Éclat szépségszett  

A Lumin’Éclat ragyogásfokozó, bőrtökéletesítő nappali krém hatékonyan veszi fel a harcot az első ráncok ellen. Liposzómás zsázsa és szójakomplexe egyenletes arcszínt biztosít, a fügekaktusz-kivonat pedig nyugtatja és feszesíti a bőrt. A szőlőmagkivonat és az E-vitamin-komplex a bőr barrier funkciójának javításával csökkenti a bőrirritációt és védi a bőrt a környezeti stressz hatásaitól, az alga, aloe vera és hialuronsav-komplex hidratálja és nyugtatja, míg a shea vaj, a makadámia, illetve a jojobaolaj puhítja, táplálja és regenerálja azt. A krém mindemellett ragyogásfokozó komplexet is tartalmaz, mely egyenletessé teszi az arcszínt és gyöngyházas fényt kölcsönöz neki. 

Lift’Expert szépségszett

A Lift’Expert szépségszett a 40-es nők számára tökéletes választás. A Lift’Expert szérum egyfajta ránctalanító fátyolként borul az arcbőrre.  Az anti-aging peptidek fokozzák a bőr természetes kollagéntermelését, az Age Control komplex pedig megelőzi a bőr öregedésének további jeleit. A Lift’Expert bőrtökéletesítő feszesítő krém hydro komplexe erősíti a bőr természetes nedvességtartalmát, visszaállítva annak rugalmasságát, simaságát, míg a havasicirbolyafenyő-kivonat csökkenti a kipirosodást és az öregedési foltokat. A termékcsalád minkét tagjának kulcsösszetevője a jégborkivonat, mely határozottan feszesebbé teszi a bőrt. 

Maria Galland

Maria Galland Lift’Expert szépségszett

A csomag mindemellett tartalmaz még egy spatulát, valamint egy termékmintát a Cell’Defense fátyol fluidból, mely a légszennyezés és az UV sugárzás káros hatásai ellen védi a bőrt. A termékekhez egy gyöngyházfehér, szaténnal bélelt, simili bőr neszesszer is jár. 

Active’Age szépségszett 

Az Active’Age termékcsaládot az 50-es éveikben járó hölgyek bőrének ápolására fejlesztették ki. Az Active’Age szépségszettben megtalálható az  Active’Age feszesítő szérum, illetve a Créme Fine ápoló krém, melyek articsókalevél peptidekkel hidratálják a bőrt, javítva annak sűrűségét is. A virágzódohány-peptidek csökkentik a ráncokat és rugalmasabbá, simábbá teszik a bőrt, míg a vörösbab- és vesebabőssejt-kivonat védi azt az oxidatív károsodástól és segíti a sejtek funkcionalitását. A szennyezés elleni komplex (paradicsomlevél-őssejtkivonat és B3-vitamin) védi a bőrt az UV-sugárzás okozta bőröregedéstől. 

Maria Galland

Maria Galland Active’Age szépségszett 

Ehhez a  szetthez szintén jár a Cell’Defense fátyol fluid termékminta, a spatula és az elegáns, dombornyomott logóval ellátott neszesszer.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top