nlc.hu
Trend

Nádai Anikó orrműtétje: ilyen lett az eredmény

Nádai Anikó megmutatta az új orrát, és azt is elárulta, hogy elégedett az eredménnyel – képek

A fiatal műsorvezető nem bánta meg, hogy kés alá feküdt.

Nádai Anikó már többször mesélt arról a nyilvánosság előtt, hogy hosszú évek óta tervezte, megműtteti az orrát. Elsősorban egészségi okokból, ám a műsorvezető úgy gondolta, ha már vállalkozik a beavatkozásra, akkor egy kicsit igazíttat a formáján is.

„(…)De kezdjük az elején. Ez az érzés gyerekkoromban kezdődött, történt egy kisebb baleset, akkor valószínűleg eltört az orrom, kezelve viszont nem volt, így vélhetően rosszul forrt össze. Aztán az évek alatt egyre jobban kezdett zavarni. Mostanra viszont olyan szinten hatalmasodott el rajtam, ivódott bele a mindennapjaimba, hogy nem szerettem volna tovább várni.
Ehhez az érzéshez bizonyára a kedves kommentek is hozzájárultak…. És pont emiatt gondolkoztam, hogy merjem-e vállalni, hogy őszintén elétek állok ezzel a témával…
De úgy gondolom ez is én vagyok…. És megnyugtatásul, nem fogok túlzásba esni! ;)” – írta novemberben az Instagram oldalán, mielőtt belevágott a műtétbe.

Nádai Anikó, orrműtét

Anikó hosszas gondolkozás után belevágott az operációba.
Fotó: Instagram

Az operáción azóta már túl van, sőt a sebek is teljesen begyógyultak, és véglegesnek mondható az eredmény. Nádai meg is mutatta az új orrát az Instagram-oldalán. Az insta-sztorik között láthattunk két előtte-utána fotót, és meg is szavaztatta rajongóival, hogy mennyire látható a változás. A kommentelők közül a legtöbben azt írták, hogy az orra a műtét után is nagyon természetes hatást kelt, és alig lehet látni a változást. Te mit gondolsz a végeredményről?

Nádai Anikó megmutatta az új orrát, és azt is elárulta, elégedett az eredménnyel - képek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top