nlc.hu
Trend

soroksár baleset karácsony

Máris új kocsit vett magának a karácsonyi horrorbaleset okozója

A gyászoló férj most szemtanúkat keres.
baleset, szenteste,

A soroksári Szabó család élete karácsonykor teljesen tönkre ment. Viktória tíz éves kisfiuk ajándékával tartott haza, amikor egy BMW csapódott a piros lámpánál szabályosan várakozó autójába. Az ütközés ereje azonnal megölte a 47 éves asszonyt. Férje

karácsonyfa díszítés közben értesült a tragédiáról,

azóta sokkhatás alatt áll. Egyedül a környékbeliek törődése az, ami tartja benne a lelket. Ismeretlenek csöngetnek be soroksári otthonukba, hogy önzetlen támogatásukról biztosítsák a gyászoló özvegyet és imádott kisfiát.

„Amióta kiderült, hogy Viki meghalt, több ezer üzenetet kaptam, sőt, rengetegen személyesen is felkerestek. Olyanok jönnek, akiket előtte soha nem láttam. Van, aki a temetésben segít nekem, mások pedig jogi támogatást nyújtanak. Sőt, szó van egy alapítvány létrehozásáról is. Fantasztikus a felénk áradó emberi jóság. Szükségünk is van rá, mert a fájdalmunk egyelőre feldolgozhatatlan. Vikikém temetése nyolcvan százalékban már el is intéződött, a soroksári templomban lesz a búcsúztató”

mondta el a Blikknek Szabó Kálmán, akinek az élete egy 22 éves, felelőtlen sofőr miatt ment tönkre.

A baleset okozója barátjával versenyezhetett, ez okozta a tragédiát.

„Ha a baleset után megkeresett volna ez az ember, talán még szóba is állok vele. De nem volt mersze elém állni. Bárcsak ilyen félős lett volna a vezetésben is. Felháborítónak tartom, hogy még aznap kiengedték a rendőrségről, így otthon ünnepelhetett. Állítólag pár napra rá vett is egy új autót. Szóhoz sem jutok, ilyen a világon nincs. Bízom benne, hogy a bíróság példásan szigorú ítéletet hoz majd. Az biztos, hogy én ott leszek minden tárgyaláson” – fogalmazott indulattal a hangjában Kálmán.

„Arra kérek mindenkit, aki bármit látott az ütközéssel vagy a versenyzéssel kapcsolatban, jelezze nekem. Nagyon fontos lenne számunkra, hogy minél többen mondják el, pontosan hogyan történt a végzetes karambol”

– kéri a gyászoló családapa.

Képünk illusztráció.

Hirdetés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top