nlc.hu
Trend

Autópálya mellett táborozott az eltűnt macska - videó

Autópálya mellett éldegélt az eltűntnek hitt macska

Óriási öröm volt, amikor Millie gazdái jó hírt kaptak kedvencük felől, bár féltek attól, hogy „vadmacska” lett belőle.

Egy angliai család azt hitte, hogy szeretett macskájuk végleg elveszett. Shaun Ore és Pauline Dearing kedvence Gloucester közelében, egy autópálya mellett található pihenőhelyen szökött el, és hiába keresték kilenc órán át, nem sikerült a nyomára bukkanni, és végül tovább kellett indulniuk. „Nagyon megviseltek a történtek. Néhányszor visszamentem, vittem magam a kedvenc csemegéjéből, valamint Pauline-tól valamit. Nagyon üres volt nélküle a ház. Millie-t azért vettük magunkhoz, hogy legyen társaságunk, aki hozzánk bújik. Nem hittük, hogy valaha is viszontlátjuk” – mesélte Shaun és Pauline.

Természetesen nagy volt az öröm, amikor hét hónappal később kaptak egy üzenetet arról, hogy Millie előkerült. Az autópályafelügyelőség munkatársai ugyan nem tudták megfogni a cicát, de helyi állatmentők segítettek nekik, a chip alapján pedig sikerült azonosítani, hogy kik is a macska gazdái. Ugyan Shaun Ore és Pauline Dearing kicsit tartott attól, hogy Millie esetleg nagyon elvadult a bő fél év alatt, de szerencsére semmi ilyesmi nem történt, hamar visszatért minden a régi kerékvágásba.  

Fekete macska

Fotó: Pixabay

(via Fox News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top