nlc.hu
Trend

Tótpeti Lili időjósnak áll az ATV-n

Tótpeti Lili szépségkirálynő lesz egy hétig az ATV időjósa

Gyerekkori álma válik valóra.

Egy héten át az idei Miss World Hungary 2021 nyertese, Tótpeti Lili lesz az ATV időjósa.

tótpeti lili

Tótpeti Lili a legszebbek között (Fotó: Nakama&Partners)

A Miss World Hungary idei nyertese, a 20 éves, nagykanizsai Tótpeti Lili egyik gyerekkori álma, hogy műsorvezető lehessen. A csatorna szakemberei szívesen segítik őt ebben a kihívásban – írta közleményében a csatorna.

Gesztesi Máté évek óta az ATV meteor egyik arca, ő készítette fel Lilit a feladatra. „Kiskoromtól kezdve nagyon érdekelt a hírek világa, a műsorvezetés. Nagy öröm számomra, hogy az ATV lehetőséget adott, hogy pár napig tőlem tudják meg a nézők, hogy milyen idő várható. A hiteles tájékoztatás érdekében a csatorna arca, Gesztesi Máté nagyon sok mindent megtanított nekem. A szakszavak jelentését elmagyarázta, és azt, hogy a greenboxban hogyan kell mozognom, hogy ne takarjam ki a grafikákat és térképeket. Nagyon izgulok, de alig várom. Izgalmas időszak vár rám, mert nemsokára elutazom Puerto Rico-ba a Miss World világversenyre, mivel bejutottam a Top40-be ” – árulta el Tótpeti Lili.

A szépségkirálynő ezen a héten hétfőtől vasárnapig lesz látható az ATV időjárás-jelentésében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top