nlc.hu
Trend

Keresztes Ildikó Dubajban

Szexi fotón mutatta meg magát Keresztes Ildikó

Néhány nap pihenés után már haza is utazott az énekesnő.

Az 57 éves énekesnő szeret új kultúrákat felfedezni, szívesen látogat el olyan helyekre, ahol még nem volt, és ezúttal olyan úti célt keresett, ahova nem kellett átszállni a repülőn, így esett a választása Dubajra.

 „Az volt a cél, hogy olvassak, pihenjek, nézzek ki a fejemből. De azért a sivatagba eljutottam. Másnap megnéztük a régi várost, az új várost” – eleveníti fel téli nyaralását Keresztes Ildikó a Life Tv Ébredj velünk! című műsorban. 

Keresztes Ildikó Dubajban (Fotó: Facebook)

Keresztes Ildikó Dubajban (Fotó: Facebook)

A teljes kikapcsolódás alatt szeretett kutyájáról szakemberek gondoskodtak. Lizára minden utazása során Keresztesi Ildikó anyukája vigyázott eddig, aminek meg lett a böjtje. „Édesanyámnál szokott lenni a kutya, de anyu elfelejti, hogy adott-e neki enni és akkor még ad ötször. És tényleg nagyon elhízott a kutya és az nem egészséges. Egy barát kapcsán találtam a szakembert” – meséli Keresztesi Ildikó.

A közönség most a Nine és a Térden állva jövök hozzád című darabokban láthatja, de a zenekarával is készülnek fellépéseikre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top