nlc.hu
Trend

Jennifer Aniston smink nélkül

Jennifer Aniston smink nélkül is lehengerlő

Az idén 53. születésnapját ünneplő színésznő smink nélkül is csodaszép!

Jennifer Aniston az 1994-ben induló Jóbarátok című sorozatnak köszönheti világhírnevét és milliók rajongását, ami a sorozat vége óta is töretlen.

Aniston – más sztárokhoz képest elég későn – 2019 októberében regisztrált az Instagramra, akkor olyan sokan követték be egyszerre, hogy a közösségi oldal lefagyott egy időre. Azóta pedig folyamatosan oszt meg tartalmakat a rajongók legnagyobb örömére.

Nem fél megmutatni valódi arcát

Jennifer a komoly témák mellett humoros tartalmakat, és eddig ritkán látott oldalát is megmutatja, nemrég például egy smink nélküli fotót dobott fel. A bejegyzéshez záporoztak a like-ok és az elismerő kommentek.

Aniston egyébként nagyon odafigyel egészségére: napi ötször étkezik, nem eszik krumplit, sem kukoricát, és a nassolást is igyekszik megállni. Nem rajong a mozgásért, de már évtizedek óta sikeresen felülemelkedik a sporttal szembeni ellenérzésén, és főleg jógával tartja a formáját.

Kiáll magáért

A The Hollywood Reporternek a színésznő többek között arról beszélt, hogy régebben nagyon magára vette a pletykákat, főleg, amikor az volt a szóbeszéd tárgya, hogy a karrierjét választotta a családalapítás helyett. Aniston szerint a legnagyobb probléma az, hogy a vádaskodók úgy ítélkeznek, hogy valójában semmit sem tudnak a másikról.

Jennifer Aniston smink nélkül

Fotó: Alberto E. Rodriguez/Getty Images

„Az a rengeteg energia, amit a sajtó arra fordít, hogy próbálja kideríteni, hogy terhes vagyok-e vagy sem (már a milliárdodik alkalommal… de ki számolja), rámutat arra az általános elképzelésre, hogy a nők valahogy nem számítanak teljesnek, ha nem házasok és nincs gyerekük”  – mondta a Huffington Postnak még 2016-ban.

A színésznő arról is beszélt egy új interjújában, hogy szerinte mindenki teljes, gyerekkel vagy gyerek nélkül, akkor is, ha egyedül él, akkor is, ha házasság köti össze valakivel. A Jóbarátok sztárja hangsúlyozta, kizárólag csak nekünk, nőknek van jogunk rendelkezni a saját testünk felett, és eldönteni, hogy mit teszünk vele. Szerinte fontos, hogy a fiatalabb lányok már ezen a példán nőjenek fel.

(Nyitókép: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top