TV-sztárok

Jennifer Aniston akkor és most fotói mindent visznek

Sajnos elcsépeltük a hiánypótló jelzőt mindenféle jelentéktelen eseményre, pedig a jelek szerint Jennifer Ansiton Instagramja az, amire igazán illik.

Az elmúlt évtizedekben a világsztárok között kétféle trend volt: akadt, aki a közösségi médiában is építette saját magát, mintegy saját brandként, és akadt, aki tudatosan távol tartotta magát ettől a világtól. Ez utóbbi csoporthoz tartozott eddig Jennifer Aniston is, aki minap regisztrált az Instagramra, és gyakorlatilag minden rekordot megdöntött, amit lehet. Két nappal ezelőtt konkrétan lefagyott az oldala, pedig csak egy baráti vacsoráról posztolt, ahol a Jóbarátok csapattal mosolygott a kamerába. Azóta pedig: 

  • elmondta, hogy szó sincs reunionról, csak egy baráti vacsora volt, mert végre David Schwimmer is a városban volt, és mindenki éppen ráért
  • megköszönte a meleg fogadtatást egy vicces videóval, amit tegnap óta közel 15 millió ember látott már 

    Jennifer Aniston vitathatatlanul az Instagram sztárja

  • az Instagramon Aniston rekordot döntött: 5 óra 16 perc alatt érte el az egymillió követőt. Korábban Meghan és Harry volt a csúcstartó, nekik azonban ugyanehhez az eredményhez fél órával többre volt szükségük. 

A lelkesedés pedig egyelőre nem lankadt. A színésznő legutóbb egy akkor és most képet tett ki, így életében először használta a tbt hashtaget, mellesleg a valódi jelentésnek megfelelően tényleg csütörtöki megemlékezés volt ez a képpár: 

Jennifer Aniston gyerekkori fotójára 16 óra alatt közel 4,9 millió Instagram-használó volt kíváncsi 

View this post on Instagram

#TBT In style, then and now...

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top