nlc.hu
TV-sztárok

David Schwimmer szerint nem igaz, hogy Jennifer Aniston lenne a barátnője

Felröppent a pletyka, hogy Jennifer Aniston és David Schwimmer járnak

Pár napja felröppent a pletyka, amely szerint a Jóbarátok egykori szereplői egy párt alkotnak, erre reagált most a Rosst alakító színész.

A brit Independent című lap kérdezte meg David Schwimmertől, igaz-e az értesülés, hogy Jennifer Anistonnal randizgatnak – írja a 444.hu. A két színészt azután hozták hírbe, hogy egy bulvármagazin fotók és források nélkül megírta, hogy Schwimmer és Aniston sok időt töltenek együtt az utóbbi időben. 

A Rosst, illetve Rachelt alakító színészek nemrég, a sorozat májusban bemutatott különkiadásában – ezzel kapcsolatban lásd kapcsolódó cikkünket – árulták el James Corden műsorvezetőnek, hogy a kilencvenes években rendkívül népszerű széria forgatása során mindketten nagyon tetszettek a másiknak, de úgy alakultak a dolgok, hogy soha nem volt köztük semmi. 

Hírbe hozták a Jóbarátok Rachelét és Rosst

Davis Schwimmer és Jennifer Aniston csak a képernyőn alkottak egy párt (Fotó: Getty Images)

A pletyka alapja az lehet, hogy nemrég dobták piacra a Jóbarátok hivatalos ruhadarabjait, amelynek reklámkampányában a két színész is részt vett, sőt, még úgy is tettek közösségi oldalaikon, mintha egymással évődnének.

David Schwimmer azonban most – egyelőre – cáfolta, hogy járnának Jennifer Anistonnal. Kérdés persze, hogy ez valóban így van-e, valószínűleg a közeli jövőben kiderül, hogy csak titkolják-e kapcsolatukat, vagy tényleg csupán barátok.

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top