nlc.hu
Sztárok

Újra együtt a reunion után a Jóbarátok sztárjai

Újra együtt töltötte a hétvégét Courteney Cox, Jennifer Aniston és Lisa Kudrow

Július 4-ét ünnepelték a színésznők, akik a való életben is barátnők.

Ezúttal Courteney Cox volt az, aki közös fotót posztolt a múlt hétvégi, július 4-i ünnepről, amit Jennifer Aniston és Lisa Kudrow is vele töltött.

A szereplőket, a férfiakkal kiegészülve láthattuk a A Jóbarátok: Újra együtt miatt, ami a rajongóknak óriási öröm volt, de tény és való, hogy sokkal többet is ki lehetett volna hozni a nagy találkozóból.

A Jóbarátok: Újra együtt több részből tevődik össze. Láthatjuk, ahogy a hat színész újra bejárja a klasszikus díszleteket, megnézhetjük a viszontlátás pillanatának örömét, láthatjuk, ahogy a díszletben ülve beszélgetnek a régi, szép időkről vagy éppen egy kvízt játszanak egymással, ahol azt mérik fel, melyikük emlékszik jobban a sorozat történéseire, esetleg egy asztalnál ülve a szövegkönyvből klasszikus Jóbarátok jeleneteket olvasnak fel, amiket megszakítanak az eredeti jelenet bejátszásával, hogy lássuk: milyen szégyentelenül jól megy nekik a dolog még ma is. Ezenfelül pedig van egy élő közönség előtt, James Corden műsorvezető segítségével felvett talkshow-rész, ahol a showman és a közönség kérdéseire válaszolgatnak, mindezt pedig különböző bejátszások szakítják meg, ahol ismert sztárok mesélnek arról, mit is jelent számukra a Jóbarátok

1995: Courteney Cox, Lisa Kudrow és Jennifer Aniston a Jóbarátok fotózásán

1995: Courteney Cox, Lisa Kudrow és Jennifer Aniston a Jóbarátok fotózásán (Fotó: NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images via Getty Images)

Még több a sorozat szereplőiről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top