nlc.hu
Trend

Miniinterjú Somhegyi Krisztiánnal

Exatlon All Star: Somhegyi Krisztián szerint a Bajnokok nem bízhatják el magukat

Somhegyi Krisztián kirobbanó formában van, a többiek is felzárkóztak mellé.

Elsöprő győzelmet arattak a Bajnokok az Exatlon All Star keddi adásában, ahol az előnyért vívott küzdelem döntőjében 3:1-re legyőzték a Kihívókat. Az előny értelmében így mindkét szettben a Bajnokok választhatnak majd a végjáték első fordulójában. Hogy ezt mennyire tudják majd a javukra fordítani, erről Somhegyi Krisztiánt kérdeztük.

somhegyi krisztiánsomhegyi krisztián

Fotó: TV2

Ismét hatalmas előnyre tettetek szert. Legutóbb, amikor egy-egy versenyzőt tudtatok ültetni, nem sikerült élni az előnnyel. Ezúttal sikerülni fog? 

Nagyon remélem, hogy most ki tudjuk használni ezt a lehetőséget és az előny valóban az előnyünkre fog válni. Ennek ellenére nem vehetjük félvállról az első fordulót, hiszen itt már annyira kiélezett a verseny, hogy hiába választunk mi párokat, biztos pontokkal nem számolhatunk. Nagyon át kell gondolnunk a döntésünket, mert maximalizálnunk kell a pontszerzés esélyét.

Mennyiben más most a helyzet, ez egy jobb lehetőség? 

Már a végjáték előtt lesz bennünk egy kép, de akkor válik véglegessé, ha meglátjuk a pályát és az ügyességit, hiszen már tudjuk, hogy kinek mi az erőssége. Nem akarjuk elkapkodnia döntést, mert sok múlhat akár egy-egy ponton is.

A kék fiúk egyetlen pontot sem tudtak hozni. Hogy látod, mi lehet a baj a Kihívóknál?

Bár a kosárlabda nekünk nagyon jól megy, nem gondoltam, hogy 7-0-át hozunk a fiúk ellen ezen a pályán. Az, hogy miért volt most ekkora különbség, nem tudom, de úgy tűnik, hogy jó szériában vagyunk, amit szeretnénk minél tovább vinni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top