nlc.hu
TV-sztárok

Somhegyi Krisztián sérülése

Exatlon All Star: Somhegyi Krisztián szenvedett a fájdalomtól

Társai aggódva rohantak Somhegyi Krisztiánhoz.

A finisbe érkezett az Exatlon All Star, április 10-én véget ér a sportreality. A héten már kiestek ketten és hamarosan újabb versenyzők hagyják el Dominikát. A Négyek Viadala sokkal izgalmasabban alakult, mint azt bárki várta. Az összecsapásokat csak Somhegyi Krisztián sérülése árnyékolta be.

Somhegyi Krisztián

Fotó: TV2

Krisztián a vállát fájlalta a verseny után, nem tudta felemelni a karját, ráadásul egyből be is dagadt és zsibbadt a karja. „Akkorát reccsent, nem tudtam, mi van” – mondta a versenyző, aki a kezével tompította az esést, ez okozhatta a problémát. 

Mint kiderült, kiugrott a válla és most azért aggódik, hogy nem fogja tudni folytatni a versenyt. „Szerencsétlenül estem, a kezemmel tompítottam, amit nem kellett volna és hallottam egy hatalmas reccsenést. (…) Nagyjából aztán helyrejött, de végig éreztem a futam alatt. Zsibbad az egész vállam a nyakamtól kezdve, olyan, mintha húznák le a bal oldalamat” – mondta Nagy Rékának Krisztián.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top