nlc.hu
Sztárok

Ketten is kiestek az Exatlon All Star-ból

Exatlon Hungary All Star: ketten is búcsút intettek Dominikának

Megkezdődött a játék utolsó hete.

Január óta tartja izgalomban a nézőket az Exatlon Hungary All Star, aminek az utolsó hetéhez értünk. Hétfőn kettő játékos is búcsút intett a versenynek. Az utolsó szakaszban a játékosok nem a csapatokért, azaz a Bajnok, illetve a Kihívók csapatáért küzdenek, hanem egyéni győzelemre hajtanak. 

Rozs Gergő

Rozs Gergő (Fotó: TV2)

Pár nappal a döntő előtt ketten is távoztak a játékból, a Bajnokoktól Újvári Iza, a Kihívóktól pedig Rozs Gergely. Ez azt jelenti, hogy a végső küzdelemre már csak nyolcan készülhetnek. „Most nem éreztem annyira a mai nap súlyát. Próbáltak segíteni a többiek, nem volt elég sajnos – nyilatkozta Iza a vereség után. – Az emberi kapcsolatok a legfontosabbak. Boldog és elégedett vagyok, hogy megismerhettem ezt a csapatot.

Gergő nehéz szívvel vett búcsút társaitól. „Minden egyes nap tanultam valamit, minden egyes nap megéltem valamit, minden egyes nap más és más érzések kavarogtak bennem. Én tényleg csupa pozitívval fogok innen távozni. Hatalmas nagy hála ezért a csapatnak” – mondta a Kihívó.

A mai naptól a négyek viadalával, lányok a lányok ellen, fiúk a fiúk elleni küzdelemmel folytatódik az Exatlon All Star.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top