Rubint Réka elárulta, mennyit keresett, amikor Norbival megismerkedett

S. Z. | 2022. Március 19.
Már akkor is hatalmas pénzt keresett Rubint Réka, amikor megismerkedett Norbival.

Az Összezárva Hajdú Péterrel péntek esti adásában Rubint Réka volt a vendég, és meglepő őszinteséggel mesélt édesapja és édesanyja válásáról.

A fitneszlady sok mindent elárult a karrierje alakulásáról is a műsorban, például azt, hogy mennyit keresett akkor, amikor megismerkedett a férjével, Schobert Norberttel.

Én akkor, amikor a Norbit megismertem, havi 500 és 700 ezer forint között kerestem. 21 évvel ezelőtt. Tudod, mekkora pénz volt? Most is óriási

– mondta Rubint Réka, aki akkoriban reggel héttől este tízig aerobikedzéseket és személyi edzéseket tartott.

Később Schobert Norbi azt javasolta a feleségének, hogy ne tartson edzéseket gyereknevelés mellett, ő viszont néhány év után úgy érezte, hogy nem teljesen boldog, ezért eldöntötte, hogy ismét órákat fog adni.

Akkoriban a hirdetés nem volt olyan egyszerű, így kézzel készített szórólapokat fénymásolt, amelyeket a gyerekei segítségével szórt szét a 13. kerületben. Kezdetben alig voltak az óráin, de aztán bejött a Facebook, a sajtó is írt róla, így fél éven belül már 250 embert tornáztatott alkalmanként.

Rubint Réka edzései legutóbb akkor kerültek reflektorfénybe, amikor egy hétvégi táborában állítólag elfajult a buli a hotelben.

(Kiemelt kép: Life TV)

Exit mobile version