nlc.hu
Trend

Zámbó Krisztián fogyni szeretne

10 évvel ezelőtti alakjára vágyik Zámbó Krisztián

Nem ez lenne az első nagy elhatározás.

Zámbó Krisztián, mondhatni, állandóan küzd a plusz kilókkal. Tavaly nyáron már egyszer elhatározta, hogy ledob pár kilót, egy videóban azt mondta: „Hamarosan edzés ezerrel”. Akkor sikerrel járt, és kigyúrta magát az apatestből. Most viszont ismét felcsúszott pár kiló, tehát megszületett az újabb döntés.

zámbó krisztián

Zámbó Krisztián (Fotó: Instagram)

A Sztárban Sztár színpadján nagyszerűen szórakoztatta a nézőket a legendás Jimmy fia, leginkább akkor, amikor az amerikai sztár, Birtney Spears bőrébe bújva egy haspólóban mutatta meg bájait. Elmondta, tudja, hogy van rajta felesleg. 

Most viszont meglepte Instagram-követőit, ugyanis egy 10 évvel ezelőtti fotót posztolt magáról. 

„10 évvel ezelőtt. Hétfőtől komolyan elhatározom magam, hogy vajon visszaszerezhetem-e a régi énemet” – írta a képhez. A követői egy kis csipkelődéssel reagáltak, hogy vajon melyik lesz az a bizonyos hétfő, amikor belevág az edzésre Krisztián. Akadt viszont támogatója is. Nem más mint Rácz Jenő, aki azt írta: „Hétfőtől jövök én is!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top