nlc.hu
Trend

Emilio pánikrohamot kapott

Pánikrohamot kapott Emilio: „Vegyétek le rólam!” – üvöltötte

Felesége tudta csak megnyugtatni a zaklatott énekest.

A TV2 Sztárban Sztár indulása előtt minden versenyzőről készítenek egy gipszmásolatot a maszkmesterek. A folyamat nem tart ugyan sokáig, de teljes némaságra ítéli az adott sztárt, akinek nem mozoghat a szája, de még a szemét sem nyithatja ki. Ezt azonban nem mindenki tűri jól: Emilio vidáman érkezett a sminkszobába, de nem sokáig tartott a jókedve. 

Először is búcsút kellett intenie ikonikus szakállának, amelyet már 25 éve viselt így. Aztán felkerült rá a több réteg gipsz, ami már problémákat okozott, majd előtörtek rossz emlékei arról, amikor 8 évesen bennragadt egy liftben.

„Mentem fel a nagymamám testvéréhez, azóta én a liftekkel bajban vagyok…” – magyarázta az énekes. 

Emilio

Emilio pánikrohamot kapott (Fotó: TV2)

A hosszú percekig tartó folyamat egy igazi tortúra volt számára: pánikrohamot kapott és azt üvöltötte, hogy vegyék le róla a több rétegnyi gipszet. Végül felesége, Jellinek Tina nyugtatta le az énekest.

Szekeres Adrien testben és lélekben is felkészült a modellezésre, szó nélkül tűrte, de a végén mégis elsírta magát, amikor levették róla a gipszmaszkot. „Nekem azt az érzést erősítette most fel ez a pár perc, vagy 15, vagy nem tudom mennyi volt, hogy az ember alapvetően egyedül van, és én lehet, hogy félek az egyedülléttől, nem tudom, de nagyon nem volt jó” – mondta el az énekesnő.

Marics Peti is ijesztőnek tartotta a helyzetet, hogy éppen csak kapott levegőt az orrán, de jól tűrte a folyamatot. Péterffy Lili különösen élvezte a szokatlanul csendes, de számára mégis nyugodt modellezést, Ember Márknak gyerekkori emlékek jutottak eszébe, amikor is beásták a homokba. Zámbó Krisztián pedig saját elmondása szerint örült, hogy ennyi nő vette körül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top