nlc.hu
Trend

Barátja anyukáját tetoválta, a fiú nem örült a meglepetésnek

Virágokat tetovált barátja anyukájára, a fiú nem örült a meglepetésnek

Azt hitte, a szülei nem örülnek majd tetovált barátnőjének, de a történet hirtelen éles fordulatot vett.

Egy férfi nemrég a Reddithez fordult, hogy megtudja, igaza van-e, amiért megharagudott barátnőjére, hogy a tudta nélkül készített tetoválást az édesanyjának.

„A barátnőm és én már több mint egy éve vagyunk együtt. Tele van tetoválásokkal, amit én nagyon szeretek. Igazi művészlélek, és évek óta készített tetoválásokat magának és a barátainak. Mivel a szüleim konzervatív értékrend szerint élnek, ezért mielőtt meglátogattak volna minket, megkértem a barátnőmet, hogy hordjon olyan ruhákat, amik eltakarják az ábrákat. Ő ennek a kérésemnek nem tett eleget” – írta az illető, aki igencsak meglepődött, amikor szülei ahelyett, hogy felháborodtak volna a sok tetoválás láttán, bókokkal halmozták el fiuk partnerét. 

 

Virágot tetoválnak egy nőre

Fotó: Pexels

„Anyukám hosszasan beszélt vele a tetoválásokról, így apukámmal kimentünk a kertbe. Amikor visszajöttünk, anyám odarohant apámhoz, hogy megmutassa a tetoválást, amit a barátnőmtől kapott. Négy kis virág futott fel a karján, azt mondta, ez jelképezi a családunkat. Apukámnak nagyon tetszett, anyukám pedig azzal volt elfoglalva, hogy mindenkinek elújságolja a Facebookon. Amikor megkérdeztem a barátnőmet, hogy miért nem kérte ki előzetesen az én véleményemet is, csak nevetett, és azt mondta, hogy anyukám felnőtt nő. A szüleim barátnőm pártját fogták, én pedig inkább elvonultam… Azóta eltelt néhány nap, és nem tudom rávenni magam, hogy beszéljek vele, miután ezt tette a hátam mögött” – zárta le történetet a posztoló, aki valószínűleg nem egészen olyan fogadtatásra számított, mint amilyet kapott.

A legtöbben ugyanis úgy gondolják, nem lett volna szabad ennyire a szívére vennie a dolgot, és talán jobb lenne, ha nem lenne ennyire önző. „Mi a fenének  lenne szüksége két felnőtt nőnek a te engedélyre bármihez is” – írta az egyik kommentelő, és nagyon sokan fogalmaztak meg ehhez hasonló gondolatokat. „Azért nem tudod rávenni magad arra, hogy beszélj a barátnőddel, mert ebben a helyzetben te hibáztál, és az egód ezzel nem tud megbirkózni” – fogalmazott egy másik hozzászóló. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top