nlc.hu
Trend

Tetoválásaira ment rá szüleivel való kapcsolata egy brazil nőnek

Egy brazil nőnek tetoválásai miatt ment tönkre a kapcsolata anyjával

Aline Prestesnek ma már szinte az egész testét tetoválások fedik és azt állítja, így boldog.

A szülők gyakran nem értik meg a gyermekeiket. Így történt ez annak a fiatal nőnek az esetében is, aki úgy érzi, helyrehozhatatlan károkat okozott a családi kapcsolataiban, hogy az évek során testének 90 százalékát kitetováltatta – számolt be az esetről a Metro.co.uk.

Tetoválás készül.

Fotó: Pixabay

A São Paulóban élő, 23 éves Aline Prestes testpiercing-művész. A fiatal nő 21 éves korában készítette el az első tetoválását és annyira tetszett neki, hogy azóta összesen 10 ezer fontot (körülbelül 4 és fél millió forintot) költött további tetoválásokra. A bőrét díszítő képek igen jól sikerültek, ugyanis az elmúlt három évben négyszer nyert Miss Tattoo versenyeken.

Alina Prestes egy kis faluban született egy olyan családban, ahol ő volt a legkisebb lánygyermek. Úgy érzi, hogy édesanyja nagyon szigorúan nevelte őt és testvéreit, de neki még kevesebb dolgot engedett meg, mint nővérének, miközben édesapja egyszerűen nem vett részt a család életében.

A fiatal nő kamaszkorában boldogtalan volt, magányosnak és elveszettnek érezte magát. Mindez akkor változott meg, amikor megismerkedett a tetoválás művészetével. Úgy érzi, ez segített neki megtalálni identitását és helyét a világban, anyja azonban rossz szemmel nézte a történteket. Aline ennek ellenére egyre többet tetováltatott, és amikor elköltözött otthonról, az arcára is készíttetett mintákat. Noha szüleivel ma már szinte soha nem beszél, azt állítja, nem bánt meg semmit és a jövőben további tetoválásokat is szeretne.

A tetoválások megosztják az embereket és nem ritka, hogy egy családon belül is jelentősen feszültségeket okoznak a műfajjal kapcsolatos eltérő álláspontok. Így volt ez annak a férfinak az esetében is, aki nemrég azon akadt ki, hogy barátnője készített egy tetoválást az anyukájára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top