nlc.hu
Trend

16 évesen lett öngyilkos a szépségversenyek sztárja

Gyerekkora óta szépségversenyekre járt, majd 16 évesen öngyilkos lett

Kailia Posey-t a nagyközönség az Apró szépségek című realityből ismerte, izgatott megnyilvánulásaiból több mém is született. Most önkezével vetett véget az életének.
Kailia Posey

Kailia Posey még a halála előtti napokban is mosolygós képeket posztolt magáról pozitív üzenetekkel tarkítva, így nem csoda, ha a követői nem tudtak arról, hogy a tizenhat éves lány rosszul érzi magát. Posey önkezével vetett véget az életének, a holttestét a hatóságok fedezték fel, a halála körülményeit pedig továbbra is vizsgálják – írja a 24.hu.

A lány az egész életét szépségversenyzéssel töltötte, rengeteg díjat nyert, kontorsionistaként (a nagyon hajlékony embereket hívják így, akik gumiember-számokkal lépnek fel) turnézni hívták, és ősztől a középiskolája egyik cheerleadere lett volna. Családja a közleményében azt emelte ki, hogy egy nagyon eredményes élet várt volna rá, azonban egy heves pillanatában elhamarkodott döntést hozott, hogy véget vet a földi életének. A lány Instagram oldalát elárasztották a követői részvétnyilvánításai: sokan kiemelik, milyen fontos a mentális egészség, ahogy azt is, hogy mennyire hazug a közösségi média, ugyanis a posztok alapján egyáltalán nem ilyen kép rajzolódott ki Kailiaról.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top