nlc.hu
Trend

Rea Milla lett az Év Modellje 2022-ben

Rea Milla lett az Év Modellje 2022-ben

Nemrég tartották meg a Fashion Awards Hungary 2022-es gáláját.

 Az idei Fashion Awards Hungary Díjkiosztó Gálán Rea Milla kapta meg az Év Modelljének járó díjat

“Hiszek abban, hogy nem véletlenül történnek velünk a dolgok, ugyanakkor a lehetőséget ki is kell tudni használni. Ha enni szeretnél, szépen öltözködni, meg kell dolgoznod érte – erre tanított az anyukám. Mikor idejöttem, nem láttam még magam előtt, hogy mihez kezdhetnék, de szépen lassan jöttek a lehetőségek, csak meg kellett ragadni őket” – nyilatkozta az nlc-nek adott interjúban, amikor arról kérdeztük, minek tulajdonítja sikerét.

Rea Milla Kafiya Said Mahdi modell menekült szomália

Fotó: Marie Claire

Rea Milla Kafiya Said Mahdiként látta meg a napvilágot, és kamaszként egy kényszerházasság miatt menekült el Szomáliából. Miután egy évig úton volt, Magyarországon kezdett új életet.

Azóta sikeres modell lett, és a tervei szerint nem is távolodna messzire ettől a szakmától. “Most úgy érzem, a divat érdekel a legjobban, meg kicsit a színészet is. Mindenképpen a divat és valamilyen saját biznisz irányába szeretnék elindulni” – nyilatkozta Rea Milla, akinek életéről dokumentumfilm is készült Könnyű leckék címmel Zurbó Dorottya rendezésében. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top