nlc.hu
Trend

Kivonul Magyarországról az Orsay

Bezárja magyarországi boltjait az Orsay

Június 10-ig az Orsay mind a 33 magyarországi üzlete lehúzza a rolót, a márka kivonul az országból.
Egy Orsay bolt Németországban

Bezárja mind a 33 hazai üzletét és kivonul Magyarországról az Orsay – jelentette be a divatmárka. 

„Sajnos a koronavírus-világjárvány káros gazdasági hatásai minket is elértek, így azt szomorú hírt kell közölnünk Veletek, hogy az Orsay kénytelen magyarországi tevékenységét 2022. június 10-ig megszüntetni” – írják a közleményükben. 

  • Az ajándékkártyákat vagy klub utalványokat június 10-ig lehet beváltani, és eddig a dátumig lehet az ajándékkártyák, illetve utalványok teljes összegét visszaigényelni. 
  • Aki május 4-ig rendelt a webáruházban, a megrendelést a vonatkozó visszaküldési határidőn belül visszaküldheti a cég raktárába vagy visszaválthatja valamelyik üzletben. 
  • Felhívják a figyelmet, hogy az üzletekben vásárolt, nem hibás termékek esetén május 30-ától megszüntetik a visszavételi, levásárlási, illetve pénzvisszafizetési lehetőséget.

Azt már korábban is lehetett tudni, hogy bajban van az Orsay, május 4-től bezárta magyarországi webshopját a márka. A magyar leányvállalat, az MDO Kereskedelmi Kft. 2020-as évet 1,3 milliárd forintos veszteséggel zárta. A német ruhakereskedő Orsay osztrák leányvállalata, az Ordia előtte jelentett be fizetésképtelenséget. 

(Kiemelt kép: Henning Kaiser/picture alliance via Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top