nlc.hu
Trend

27 milliós kölcsönnel indult Orbán Ráhel bababoltja

27 milliós kölcsönnel indult Orbán Ráhel bababoltja

Nem derül ki az éves beszámolóból, hogy melyik cég volt a hitelező.

Ahogy sok más induló cég, úgy Orbán Ráhel bababoltja is veszteséggel és egy nagyobb kölcsönnel kezdte meg működését. A cég most leadott éves beszámolója szerint az ODU Store Kft. 1,7 millió forintos veszteséget ért el a nyitás utáni első hónapokban – írja a hvg.hu.

Orbán Ráhel egy konferencián a budapesti Marriott szállóban 2013-ban.

Orbán Ráhel egy konferencián a budapesti Marriott szállóban 2013-ban. (Fotó: MTI)

A miniszterelnök lányának cégét viszont még tavaly júniusban alapították, s ezután is költöttek pénzt az indulásra, viszont a bolt csak néhány héttel ezelőtt nyílt meg, miután Orbán Ráhelék hazaköltöztek Marbelláról. Az üzlet webshopja egyébként már korábban is üzemelt, valószínűleg onnan volt a kevés, mindössze 233 ezer forint bevétel, ami mellett 2021-ben közel kétmillió forintot költöttek el.

A tavalyi évre vonatkozó beszámolóból viszont az is kiderül, hogy a vállalat 27 millió forint kölcsönt kapott. Azt azonban nem részletezték, hogy melyik cég volt a hitelező.

Orbán Ráhel nemrég adott interjút új üzletének a megnyitása kapcsán, melyben arról beszélt, hogy a gyermekei a 12. kerületben fognak majd iskolába és óvodába járni ősztől, amiből azt a következtetést lehet levonni, hogy családjával hazaköltözik Spanyolországból.

A miniszterelnök lányának üzlete a Hegyvidék Bevásárlóközpontban nyílt meg májusban. Orbán Ráhel az interjúban többek közt arról beszélt, hogy egy előítéletektől mentes teret akar létrehozni, hogy egy közösség alakulhasson ki anyák és anyák között, ezért tematikus eseményeket, pl. felolvasóestet is szerveznének oda.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top