nlc.hu
Trend

A luxuskomplexumban nyitotta meg Orbán Ráhel az üzletét

A BalaLandban nyílt meg Orbán Ráhel második üzlete

A korábban nagy felháborodást kiváltó ötcsillagos BalaLandban nyílt meg Orbán Ráhel második üzlete, az Odu Store.

Orbán Ráhel Budapest után most a Balaton déli partján nyitotta meg újabb Odu Store üzletét, amely babaholmikat kínál – írja a 24.hu. A második boltja Szántódon, a Mövenpick BalaLand Resort és Family parkban kapott helyett. 

A BalaLand neve többek számára is ismerős lehet, hiszen nemrégiben nagy felháborodást okozott, hogy a 7 milliárd forintos adófizetői pénzzel támogatott luxuskomplexum mindössze egy zsebkendőnyi helyett hagyott szabadon a Balaton partszakaszán. 

A tulajdonos szerint nekik nem volt kötelező 10 métert szabadon hagyni a Balaton partján.

Orbán Ráhel legújabb üzletét Szepesi Richárd szállodájában kereshetik fel a vásárlók (Szepesi a luxuskomplexumot átadó cégcsoport tulajdonosa)

Az Odu Store a Hegyvidék Bevásárlóközpontban

Az Odu Store a Hegyvidék Bevásárlóközpontban (Fotó: Instagram/odu.store)

A lap értesülései szerint a bolt kínálata valamivel szűkösebb, mint a Hegyvidék Bevásárlóközpontban található üzleté. Különbség még, hogy sokkal kisebb felhajtás övezte a szántódi üzlet megnyitását, amit elsősorban a közösségi felületeken hirdettek meg, míg a budapesti boltot átadását a média nyilvánossága kísérte végig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top