nlc.hu
Trend

Nem akart többet vásárolni, cipőt tetovált a lábára

Nem akart többet vásárolni, cipőt tetovált a lábára

A végeredménnyel elvileg mindenki nagyon elégedett.

Van, aki szeret vásárolni és van, aki teherként éli meg. Ez utóbbi kategóriába tartozik az a manchesteri férfi, aki a minap úgy döntött, ahelyett, hogy néhány havonta újra megrendelné kedvenc Nike cipőjét, egyszerűen rátetováltatja a lábára – számolt be az esetről a LADbible.

tetoválás készítés

Képünk csupán illusztráció (Fotó Pixabay)

A szóban forgó férfinak egy dél afrikai tetoválóművész készítette el a művet. Dean Gunther – aki korábban már azzal tett szert némi hírnévre a közösségi médiában, hogy kockahasat tetovált egy kliensére – azt mondta, két órába tellett a cipőket felskiccelni és további nyolc órába rátetoválni a mintát a bőrre.

 Az eredménnyel azonban ő és kliense, sőt, elvileg kliensének felesége is nagyon elégedett. Az alkotásról készített Instagramos bejegyzést időközben már több millióan megtekintették és rengetegen lájkolták.

Ha már tetoválásról van szó, a közelmúltban írtunk cikket a megszállottnak nyugodtan nevezhető Matt Gone-ról, akinek a testét annyi tetoválás borítja, hogy lassan ki sem látszik alóluk az ember. A Guiness Rekordok Könyvébe 2014-ben 848 tetovált négyzettel került be, de állítása szerint ezt a számot az elmúlt években tovább bővítette.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top