nlc.hu
Trend
Nagyon sokat változott 11 év alatt VV Zsófi

Hihetetlen, mennyit változott 11 év alatt VV Zsófika – fotó

Az egykori valóságshow-sztárt nem biztos, hogy mindenki felismerné, ha összetalálkozna vele.

A Való Világ negyedik szezonjában költözhetett be a villába az akkor 19 éves Szabó Zsófia, akit két hónap után Alekosz ejtett ki.  VV Zsófika már a múlté, az egykori valóságshow-sztár nemrég édesanya lett, tavaly született meg kislánya, Luca Anna.

„Mindenképpen szeretnék még egy kisbabát. Ez a legcsodálatosabb érzés az egész világon. Tényleg nem tudom, hogy miért vártam erre 30 évet. Ha tudom, hogy ez ennyire csodálatos, akkor már két gyerekem lenne, ha nem három” – nyilatkozta korábban.

A Való Világ egykori szereplőjének várandósságát az Instagram-oldalán is lehetett követni, többször posztolt pocakos fotót, és természetesen utána is osztott meg fényképeket, van, amin Luca Anna is szerepel. És a közösségi oldala alapján élete a valóságshow óta nemcsak abban változott meg, hogy édesanya lett, sokan valószínűleg fel sem ismernék, ha szembejönne velük az utcán, olyan átalakuláson ment keresztül. 

VV Zsófika - Szabó Zsófia

Fotó: RTL Klub Sajtóklub/Bársony Bence

(via Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top